Tilaa nyt edullisia DanceDailyn tuotteita Pelastakaa Ballerinat ry:n kautta! Saat jäsenenä vielä 10 % edun tilaamistasi tuotteista ja tilauksen voi maksaa suoraan Pelastakaa Ballerinat ry:n tilille. Jos kiinnostuit ota yhteyttä Annukka Saloseen, 050 3385688 annamaija.salonen@hotmail.com.

 

 

Ballerina & Liikunta tarjoaa Pelastakaa Ballerinat ry:n jäsenille -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista, alennus ei koske verkkokaupassa tehtyjä tilauksia eikä Gaynor Minden kärkitossuja. Löydät laadukkaat varusteet kaikkiin tansseihin, voimisteluun, luisteluun ja muuhun liikuntaan lapsista aikuisiin, myös ammattilaisille.

Tutustu tuotteisiin osoitteessa: http://www.ballerinajaliikunta.fi

 

footlight_logo

 

Tanssitarvikeliike Footlighti tarjoaa Pelastakaa Ballerinat Ry:n jäsenille -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista Capezio merkkisistä tuotteista (alennus voimassa Helsingin ja Espoon liikkeissä, ei koske verkkokaupasta tehtyjä tilauksia).

Tutustu tuotteisiin osoitteessa: http://www.footlight.fi

 

piruetti_logo

 

Piruetti tarjoaa Pelastakaa Ballerinat ry:n jäsenille -10% tuote alennuksen. Piruetti erikoistunut liikunta-, tanssi-, voimistelu-, luistelu-, ja balettipukujen valmistukseen, maahantuontiin ja myyntiin. Piruetin oman la Pirouette- malliston lisäksi saatavilla on lukuisia kansainvälisiä merkkejä.

Tutustu tuotteisiin osoitteessa: http://www.piruetti.fi