Vuosikokouksessa päätettiin yksimielisesti, että jäsenmaksun suuruus vuodelle 2021 on 29,00 euroa ja että emme enää veloita uusilta jäseniltä liittymismaksua.

Kuinka liittyä Jäseneksi?

Jäsenmaksun voi maksaa yhdistyksemme tilille: FI5281469710067579
ja se laskutetaan vuosittain automaattisesti, mikäli emme saa kirjallista peruutusta.
Kannatusjäsen maksaa kannatusmaksua vähintään 50 € / per vuosi, joka myös laskutetaan vuosittain. Kannatusmaksua voi maksaa toki myös enemmän, mikäli niin haluaa. Olemme todella kiitollisia tuestanne!

Pyydämme, että laitatte maksaessanne viestin tietoihin;
-oman nimenne
-osoitteen ja sähköpostiosoitteenne
Toimitamme teille myöhemmin jäsenkortin, jolla saatte alennuksen mm. balettiliikkeisiin ja DanceDailyn
tuotteisiin. Näiden nettisivujen kautta jaamme tietoa yhdistyksen säännöistä ja toiminnan kehittymisestä.
Jäseniksi liittymisestä lisätietoja antavat:
Puheenjohtaja / Annukka Salonen / 050 3385688
Varapuheenjohtaja / Paula Merikoski / 040 5320809
Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen / pelastakaa.ballerinat@gmail.com tai annamaija.salonen@hotmail.com

Tervetuloa mukaan toimintaamme!