…"Tanssi jatkuu"…

Tanssia jo yli viisikymmentä vuotta!

maaliskuu 23, 2016 | Kommentit pois päältä artikkelissa Tanssia jo yli viisikymmentä vuotta!

Tanssia jo yli viisikymmentä vuotta!

Upea ja persoonallinen tanssinopettajamme tuli jakamaan tietoa ja taitoa kanssamme …”tanssi jatkuu”… pelastakaa ballerinat” yhdistykseen. 
Yhdistys perustettiin, kun rakas tanssikoulumme …”tanssiin kutsu”…Pyhäjärvenkadulla sulki ovensa jouluna 2013. 

Vanhan tanssikoulun sulkemisen myötä halusimme kuitenkin jatkaa balettitekniikan hiomista ehdottomasti Elwa Molinin kanssa. Kaikki tanssitunnit, jotka hän on kanssamme jakanut ovat olleet meille korvaamattoman arvokkaita. Elwa on opettanut aamuisin yhdistyksen aamurouvien ryhmää ja iltaisin aikuisbalettia.
Nyt kuitenkin päätimme yhteisymmärryksessä että Elwan on aika päästä viettämään ansaittuja eläkepäiviä kunnolla ja tänä keväänä Elwa ei siis jatka enää opetustamme.

Monet meistä oppilaista on tuntenut Elwan jo yli kolmekymmentä vuotta, joten hänen tapansa rakastaa ja ohjata oppilaita omalla huumorintajullaan on tullut monelle tutuksi. Temperamenttinen ja tinkimätön suhde baletin tekniikkaan on perustana sille, että aikuisenakin uskalsimme ryhtyä tanssimaan balettia ja kokeilemaan kärkitossuja. Elwa on antanut meille rohkeutta ja ryhtiä elämään. 

Elämänohjeet Elwan tunneilta seurasivat  usein myös arkeen tanssikoulun ulkopuolelle. Opettajamme värikäs historia ja jatkuva ohjeistus naiseuden ytimeen, antoivat tunneille sellaista sielukkuutta, jota tulemme kyllä kovasti kaipaamaan. 
Elwa Molin on kuitenkin jatkossakin yhdistyksemme kunniajäsen ja hän nauttii keskuudessamme suurta arvostusta, sillä hänen esimerkkinsä viitoittamana yhdistys aloitti toimintansa keväällä 2014. 

Tavoitteena Pelastakaa Ballerinat ry:llä on edelleenkin tarjota klassista balettia ja kärkitossutekniikkaa aikuisille tanssin harrastajille. 
Toivomme Elwalle mukavia eläkepäiviä ja jatkossakin hän on yhdistyksemme hengessä mukana.
Kiitos Elwa!

Tanssi Jatkuu!

Pelastakaa ballerinat ry:n hallitus

  • Viimeisimmät kommentit