…"Tanssi jatkuu"…

KEVÄTNÄYTÖS 29.5.2016 klo 18.00

huhtikuu 28, 2016 | Kommentit pois päältä artikkelissa KEVÄTNÄYTÖS 29.5.2016 klo 18.00

Ballerinat_A4Tervetuloa …”tanssi jatkuu”… Pelastakaa Ballerinat ry:n historian ensimmäiseen kevätnäytökseen!

”Miksi tanssin?” Kysymys on esitetty yhdistyksemme tanssijoille ja tanssijat ovat päässeet pohtimaan, mikä saa heidät kipeine lihaksineen kerta toisensa jälkeen palaamaan tanssisaliin, pukemaan kärkitossut ensimmäisen kerran aikuisiällä tai tavoittelemaan kunnianhimoisesti puhtaampia linjoja, korkeampia hyppyjä tai siistimpiä piruetteja. Tule näytökseen kokemaan miten erilaiset, eri-ikäiset ja eritasoiset tanssijat haastavat itsensä esiintymään ja alttiiksi yleisön katseille. Näytöksessä nähdään balettia, nykytanssia ja liikekokeiluja. Yhteistä tanssijoille on intohimo tanssia kohtaan ja ilo, jota tanssi elämäämme tuo. Tätä tanssin ilosanomaa tahdomme näytöksessä jakaa yleisön kanssa.

Tanssijat: Mirja Ala-Kaila, Raija Alhoniemi, Anita Alvinen, Päivi Erkkilä, Marie Hilden, Paula Lassinaro, Laura Lehmusvirta, Anna-Marja Martikainen, Elina Salmi, Lisa Salo, Annukka Salonen, Emmi Salonen

Koreografiat: Sari Leppälä, Elina Salmi, Lisa Salo, Emmi Salonen

Kesto noin 1h (sisältää väliajan)

Liput: 12/10€ (alennus: lapset, opiskelijat, eläkeläiset) Vain käteinen.

Lippuvaraukset: pelastakaa.ballerinat@gmail.com
Lippuja voi ostaa myös ennakkoon Tampereen Flamencoyhdistyksen tanssisalilta (Pirkankatu 1, sisäpiha) tanssituntiemme yhteydessä: tiistaisin klo 9.45-10.00 ja keskiviikkoisin klo 19-21.

  • Viimeisimmät kommentit